perjantai 7. helmikuuta 2014

I was there (Spe.edt. #2); Intiassa

Kello on 5.39 aamulla. Kotioleskelua jälellä 2 tuntia, 20 minuuttia. Ei oo paljon aikaa, kun pitää lähteä. Ja musta tuntuu, etten oo saanu pakattuakaan ku vasta puolet. Tai musta ehkä vaan tuntuu siltä. Itseasiassa nyt kun mietin,  niin siellä saattaa olla vieläkin aivan liikaa tavaraa. Ja pelottaa vielä et jotain tosi tärkeää unohtuu..

Mutta viimestä kahvia kuppia juodaan viimeisen kerran tällä koneella, tällä sohvalla kuukauteen. Kaikki, mitä ehdin aamulla nyt tehdä, on viimeinen kerta. Kyllä mua vähä rehellisesti sanottuna pelottaa, tai siis jännittää, että missä sitä ollaan parin päivän päästä. Kaukana täältä. Hemmetti, mie oon kohta Etelä-Aasiassa!!



Ihanaa kun kaikki meikit ja hiustuotteet jää kotiin, eikä varsinaista laittautumista koko kuukauteen! Ja luvan kanssa saa oleskella pääsäntöisesti pussihousuissa ja isoissa paidoissa :)

Ekana olis tänään suunta junalla Lappeenrantaan, sieltä otetaan auto, jolla mennään helsinkiin ja yövytään siellä :) sunnuntaina sit klo 18 lentokentälle..hui! Onneks mies tulee mukaan <3

En osaa sanoo vielä yhtään enempää. Ajatukset on ihan sekaisin. Palataan asiaan myöhemmin lisää! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti