sunnuntai 23. helmikuuta 2014

(Spe.edt. #4) Intiassa


Terve taas!

Täällä töissä on parempi yrittää tehdä tätä blogia aamujen lisäks. Nyt ei ole niin paljon avauduttavaa, mutta kuviakin taas senkin edestä. Kolmas viikko täällä häämöttää tänään :) Toisinsanottuna on puolet ajasta oltu täällä. Ja niinkuin siitä jo alussa sanottiin, aika menee täällä tosi nopeasti, pitkistä illoista ja ikävästä huolimatta. Uskon, että lähtiessäni täältä minulla jää ikävä myös tätä paikkaa.

Paljon ollaan käyty täällä sellasissa must-paikoissa, mutta tuntuu, että vielä olisi paljon nähtävää. Vapaa-ajan vietto täällä alkaa kuitenkin samankaltaisuuden takia toisinaan pitkästyttää. Jos kenelläkään on mitään hyviä paikka-ehdotuksia, niin otan vastaan. Ja pitäisi varmaan myös internettiä selata. Ja ollaanhan me matkatoimistosssa töissä, ehkä voisi tiedustella sitä myös sieltä.. :)

Edelleen, hieno paikka! Jos jokin asia joskus ärsyttää tai ahistaa, samoista syistä se on tapahtunut kotonakin.(toivon, ettei tämän reissun jälkeen yhtä paljon)

Ilosena ruokatauolla :)

duckfaceeeee työpoppoo

first meal in India, hyvä!

Alfa one, tuolla me usein pyöritään


Ihania tauluja siellä!<3

Aamupala!
Valentines day! <3



Hotellihuoneesta kuvia:)




Aamupalalla!




Tutustumassa paikkoihin ekoina päivinä, 102v mies!

"Whatever you have received more than others in health, in talents, in ability, in success, in a pleasant childhood, in harmonious condition of home life, all this you must not take as a matter of course. In gratitude for your fortune, you must render in return some sacrifice of your own life for other's lives."

Lisää tekstejä


Pingalwara. Moniosainen alue rahattomille, kodittomille ja sairaille ihmisille. Se on käsittääkseni perustettu hyvätahtoisten ja avokätisten vapaaehtoisten avulla. Kävimme siellä ekalla viikolla.









Siellä on eri osastoja. Miehille, naisille ja lapsille on omat osastot.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti